Hvad sker der med anmeldelserne på ProvenExpert, når mit abonnement udløber?
Du kan fortsat bruge dine anmeldelser, selv om dit abonnement er udløbet.
Denne artikel er oversat automatisk.Vis original (English)
- Du kan fortsat bruge dine anmeldelser selv efter, at dit abonnement er udløbet.
- Hvis du skifter fra en betalt plan til den GRATIS plan, vil anmeldelser fra eksterne kilder ikke længere blive vist på din ProvenExpert-profil, og antallet af anmeldelser, der vises i din offentlige profil, bliver reduceret til 10.
- Når du er logget ind, kan du stadig se alle anmeldelser på din profilside.
- Hvis du desuden har den GRATIS plan og har mere end 10 anmeldelser, vises den samlede bedømmelse, anbefalingsraten og stjernerne ikke længere på dit mærke eller din profil.
Vigtigt
Hvis du har brugt Google-stjerner som rich snippet på din hjemmeside i PLUS- eller PREMIUM-pakken, bliver den ikke længere leveret, når abonnementet udløber. Det betyder, at den ikke længere vises på din hjemmeside, og at stjernerne ikke længere vises i de organiske søgeresultater. Hvis du har brugt PRO Seal med rich snippet, beholder du PRO Seal, men også her bliver rich snippet'en deaktiveret, så stjernerne forsvinder fra søgeresultaterne.
Tip
Du kan læse mere i denne artikel:
Hvorfor mangler stjerner, samlet bedømmelse, anbefalingsrate og priser på mit bedømmelsesmærke?
Var denne artikel nyttig?
Brug for hjælp?
Vores supportteam hjælper dig gerne.
Kontakt support