ProvenExpert

Hvordan overskriver jeg ændringer, jeg har lavet direkte hos udbyderen af mine onlinekataloger i ProvenExpert?

Du kan bruge indstillingen Gennemtving synkronisering til at overskrive ændringer, der er lavet direkte hos udbyderen, eller til at opdatere dine data i bestemte kataloger.

Opdateret 12. februar 20261 min. læsning

Denne artikel er oversat automatisk.Vis original (English)

  • Du kan bruge indstillingen Gennemtving synkronisering til at overskrive ændringer, der er lavet direkte hos udbyderen, eller til at opdatere dine data i bestemte kataloger.

Sådan gennemtvinger du synkronisering af katalogoplysninger:

  • Klik på Gennemtving synkronisering i højre side af det ønskede katalog.

Knappen Gennemtving synkronisering

  • Hvis du ikke kan se Gennemtving synkronisering, skal du klikke på rullepilen og derefter på Gennemtving synkronisering.

Valg af indstillingen Gennemtving synkronisering

Var denne artikel nyttig?