Mitä ProvenExpertin Verkkohakemistot-sivun Tilan tiedot -sarake tarkoittaa?
Tilan tiedot -sarakkeessa kerromme, mitä Ei synkronoitu -tila tarkoittaa ja miten voit korjata listaukset, joita ei ole synkronoitu.
Päivitetty 12. helmikuuta 20261 min lukuaika
Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti.Näytä alkuperäinen (English)
Tärkeää
Huomio: Verkkohakemistot-toiminto on käytettävissä vain käyttäjille, joiden osoite on Saksassa tai Sveitsissä.
- Kaikilla Kaikki listaukset -sivun julkaisijoilla on järjestelmässä oma tilansa.
- Tilan tiedot -sarakkeessa kerromme, mitä Ei synkronoitu -tila tarkoittaa ja miten voit korjata listaukset, joita ei ole synkronoitu.
- Lisätietoja listauksista, joita ei ole synkronoitu, löydät täältä: Mitä minun pitää tehdä, kun ProvenExpertin verkkohakemistojen listauksen tila on "Ei synkronoitu"?

Mitä kukin tila tarkoittaa?
Tila: Tehtäviä odottamassa
- Julkaisija ei ole vielä tarkistanut tätä listausta.
- Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse tehdä mitään.
- Sinun täytyy odottaa, ennen kuin voit tehdä tähän päivityksiä. Tarkistusaika vaihtelee julkaisijan mukaan.

- Tämän tilan vieressä näkyy joskus Ota käyttöön -painike.
- Se tarkoittaa, että sinun täytyy yhdistää tilisi erikseen tiettyihin julkaisijoihin.
- Lisätietoja löydät täältä: Miten yhdistän Facebookin ja Google Business Profilen ProvenExpertin verkkohakemistoihin?

Huomautus
Lisätietoja eri tiloista löydät tästä ohjeartikkelista: Mitä ProvenExpertin Verkkohakemistot-sivun Tila-sarake tarkoittaa?
Oliko tästä artikkelista apua?
Tarvitsetko apua?
Tukitiimimme auttaa sinua mielellään.
Ota yhteyttä tukeen