Hoe overschrijf ik wijzigingen die ik rechtstreeks bij de aanbieder van mijn online bedrijvengidsen heb gemaakt in ProvenExpert?
Met de optie Geforceerd synchroniseren overschrijf je wijzigingen die rechtstreeks bij de aanbieder zijn gemaakt, of ververs je de gegevens van bepaalde vermeldingen.
Bijgewerkt op 12 februari 20261 min. lezen
Dit artikel is automatisch vertaald.Origineel tonen (English)
Belangrijk
Let op: De functie Online bedrijvengidsen is alleen beschikbaar voor gebruikers met een adres in Duitsland en Zwitserland.
- Je kunt de optie Geforceerd synchroniseren gebruiken om wijzigingen te overschrijven die rechtstreeks bij de aanbieder zijn gemaakt, of om de gegevens van bepaalde vermeldingen te verversen.
Belangrijk
Tip:
Deze functie vervangt niet de synchronisatie die het systeem met elke aanbieder uitvoert. Het systeem blijft je gegevens automatisch synchroniseren met elke aanbieder.
Zo forceer je de synchronisatie van vermeldingsgegevens:
- Klik rechts van de gewenste vermelding op Geforceerd synchroniseren.

- Zie je Geforceerd synchroniseren niet? Klik dan op de keuzepijl en vervolgens op Geforceerd synchroniseren.

Belangrijk
Belangrijk:
Het maximale aantal geforceerde synchronisaties is beperkt tot drie per vermelding per dag.
Was dit artikel nuttig?
Hulp nodig?
Ons supportteam helpt je graag verder.
Contact opnemen met support