Jak nadpisać zmiany wprowadzone bezpośrednio u wydawcy w moich katalogach online w ProvenExpert?
Opcja Wymuś synchronizację pozwala nadpisać zmiany wprowadzone bezpośrednio u wydawcy lub odświeżyć dane w wybranych katalogach.
Zaktualizowano 12 lutego 20261 min czytania
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.Pokaż oryginał (English)
Ważne
Uwaga: Funkcja Katalogi online jest dostępna tylko dla użytkowników z adresami w Niemczech i Szwajcarii.
- Za pomocą opcji Wymuś synchronizację możesz nadpisać zmiany wprowadzone bezpośrednio u wydawcy lub odświeżyć dane w wybranych katalogach.
Ważne
Wskazówka:
Ta funkcja nie zastępuje synchronizacji, którą system przeprowadza z każdym wydawcą. System nadal będzie automatycznie synchronizować Twoje dane z każdym wydawcą.
Aby wymusić synchronizację informacji o katalogu, wykonaj następujące kroki:
- Kliknij Wymuś synchronizację po prawej stronie wybranego katalogu.

- Jeśli nie widzisz opcji Wymuś synchronizację, kliknij strzałkę rozwijanego menu, a następnie kliknij Wymuś synchronizację.

Ważne
Ważne:
Maksymalna liczba wymuszonych synchronizacji jest ograniczona do trzech na katalog dziennie.
Czy ten artykuł był pomocny?
Potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia chętnie Ci pomoże.
Skontaktuj się z nami