ProvenExpert PREMIUM paketinde veya deneme sürecinde olmasam da sosyal medya hesabı bağlantım korunur mu?
Kanalınızın bağlantısını manuel olarak kaldırmadığınız sürece sosyal medya hesabınızın bağlantısı korunur.
Güncelleme tarihi: 12 Şubat 20261 dk. okuma
Bu makale otomatik olarak çevrilmiştir.Orijinali göster (English)
- Evet, kanalınızın bağlantısını manuel olarak kaldırmadığınız sürece sosyal medya hesabınızın bağlantısı korunur.
- Bu sayede kullanıcı olarak kesintisiz bir deneyim yaşarsınız; geçici olarak farklı bir pakete geçmeniz durumunda bağlı hesaplarınızı kaybetme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.
- Ancak Sosyal Paylaşım özelliğini kullanabilmeniz abonelik durumunuza bağlıdır.
- PREMIUM pakete abone değilseniz veya deneme sürecinde değilseniz, bu özelliği kullanamazsınız.
Not
Sosyal medya kanalınızın bağlantısını kaldırmak isterseniz, SSS makalesindeki talimatları izleyerek bunu yapabilirsiniz: Sosyal medya kanalımın Sosyal Paylaşım özelliğiyle bağlantısını nasıl kaldırırım?.
Bu makale yardımcı oldu mu?
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Destek ekibimiz size memnuniyetle yardımcı olur.
Destekle iletişime geçin