Kas ühendus minu sotsiaalmeedia kontoga säilib, kui ma ei kasuta enam ProvenExperti PREMIUM-paketti ega prooviperioodi?
Ühendus sinu sotsiaalmeedia kontoga säilib seni, kuni sa kanali käsitsi lahti ei ühenda.
Uuendatud 12. veebruar 20261 min lugemist
See artikkel on tõlgitud automaatselt.Näita originaali (English)
- Jah, ühendus sinu sotsiaalmeedia kontoga säilib seni, kuni sa oma kanalit käsitsi lahti ei ühenda.
- See tagab kasutajana sujuva kogemuse, sest sa ei pea muretsema ühendatud kontode kadumise pärast, kui vahetad ajutiselt mõne teise paketi vastu.
- Funktsiooni Social Sharing kasutamise võimalus on aga seotud sinu tellimuse staatusega.
- Kui sul ei ole enam PREMIUM-paketi tellimust ega prooviperioodi, ei ole see funktsioon sulle kättesaadav.
Märkus
Kui soovid oma sotsiaalmeedia kanali lahti ühendada, saad seda teha, järgides juhiseid KKK artiklis: Kuidas ma oma sotsiaalmeedia kanali Social Sharing funktsioonist lahti ühendan?.
Kas see artikkel oli kasulik?
Vajad abi?
Meie tugimeeskond aitab sind hea meelega.
Võta toega ühendust