Kuidas ühendada oma sotsiaalmeedia kanal ProvenExpertist lahti funktsiooni Social Sharing jaoks?
Mine lehele Connected Accounts ehk Ühendatud kontod ja klõpsa lahtiühendamise nupul.
Uuendatud 12. veebruar 20261 min lugemist
See artikkel on tõlgitud automaatselt.Näita originaali (English)
Kui soovid oma sotsiaalmeedia kanali funktsioonist Social Sharing lahti ühendada, järgi lihtsalt neid samme:
- Mine lehele "Ühendatud kontod": Ava külgmine navigeerimismenüü ja leia jaotis "Administreerimine". Selle jaotise all on leht "Ühendatud kontod".
- Leia oma sotsiaalmeedia konto: Lehel "Ühendatud kontod" näed oma sotsiaalmeediakonto nime.
- Klõpsa nupul "Ühenda lahti": Leia oma sotsiaalmeediakonto nimi ja otsi selle kõrvalt nuppu "Ühenda lahti". Lahtiühendamise alustamiseks klõpsa sellel nupul.

Pane tähele, et pärast lahtiühendamist ei saa sa enam selle funktsiooni abil sisu otse oma sotsiaalmeedia kanalis postitada.
Oluline
Funktsioon Social Sharing on kasutatav nii meie 30-päevase prooviperioodi ajal kui ka PREMIUM-paketis.
Kas see artikkel oli kasulik?
Vajad abi?
Meie tugimeeskond aitab sind hea meelega.
Võta toega ühendust