ProvenExpert

Kuidas siduda oma LinkedIni profiil ProvenExpertiga, et arvustusi postitada?

Sotsiaalmeedias jagamise funktsiooni kasutamiseks LinkedInis palutakse sul alguses otse LinkedInisse sisse logida.

Uuendatud 12. veebruar 20261 min lugemist

See artikkel on tõlgitud automaatselt.Näita originaali (English)

Oma LinkedIni konto saad lisada kahel viisil

Variant 1: ühenda LinkedIn postitamise käigus sotsiaalmeedias jagamise lehel

  • Arvustuse postitusena avaldamiseks pead aktiveerima sotsiaalmeedia kanali, kuhu soovid postitada, lülitades LinkedIni lüliti sisse:

LinkedIni postitamise lubamise lüliti

  • Seejärel palutakse sul oma LinkedIni kanal ühendada. Selleks avaneb eraldi aken.

LinkedIni autentimisaken

  • Siin saad kas sisestada oma olemasolevad LinkedIni sisselogimisandmed või luua uue LinkedIni konto.
  • Veendu, et annad sisselogimisel nõutud load, et saaksid ProvenExperti kaudu otse oma LinkedIni kanalisse postitada.
  • „XARA Cloud Campaign Publisher" viitab meie tehnoloogiapartnerile XARA GmbH.

LinkedIni lubade andmine

  • Kui sul on lisaks LinkedIni profiilile üks või mitu LinkedIni lehte, palutakse sul esmasel seadistamisel valida, kuhu soovid postitada.

akna kuva postitamise lehe valimiseks

nupp teisele lehele vahetamiseks

2. LinkedIniga ühendamine ühendatud kontode lehe kaudu

  • Teise võimalusena ava külgmenüüs jaotis „Haldus", kust leiad lehe „Ühendatud kontod".
  • Sellel lehel on LinkedIni jaoks valik „Ühenda". Sellel klõpsates algab ühendamine ülalkirjeldatud viisil.

ühendatud kontode leht

  • Sul palutakse sisestada oma LinkedIni sisselogimisandmed ning anda meie platvormile ja meie usaldusväärsele tehnoloogiapartnerile XARA GmbH luba postitada sinu LinkedIni kanalisse.

Kui ühendus on loodud, saad oma sisu sotsiaalmeedias jagamise funktsiooni abil LinkedInis vaevata jagada.

  • Sinu sotsiaalmeediakanalite ühendamine ProvenExpertiga on turvaline.
  • Hindame sinu privaatsust ega tee kunagi midagi ilma sinu selge loata.
  • Sinu sotsiaalmeediakontod on täielikult sinu kontrolli all ja ainult sina saad ühendust hallata. See tähendab, et saad ühenduse igal ajal katkestada ühendatud kontode lehel.

Kas see artikkel oli kasulik?