Säilyykö yhteys sosiaalisen median tiliini, jos minulla ei enää ole ProvenExpert PREMIUM -pakettia tai kokeilujaksoa?
Yhteys sosiaalisen median tiliisi säilyy, kunhan et katkaise kanavan yhteyttä itse.
Päivitetty 12. helmikuuta 20261 min lukuaika
Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti.Näytä alkuperäinen (English)
- Kyllä, yhteys sosiaalisen median tiliisi säilyy, kunhan et katkaise kanavan yhteyttä itse.
- Näin käyttökokemuksesi pysyy sujuvana, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että yhdistetyt tilisi katoaisivat, jos vaihdat hetkeksi toiseen pakettiin.
- Mahdollisuus käyttää Social Sharing -toimintoa on kuitenkin sidottu tilauksesi tilaan.
- Jos sinulla ei enää ole PREMIUM-pakettia tai kokeilujaksoa, toiminto ei ole käytettävissäsi.
Huomautus
Jos haluat katkaista sosiaalisen median kanavasi yhteyden, voit tehdä sen noudattamalla ohjeita UKK-artikkelissa: Miten katkaisen sosiaalisen median kanavani yhteyden Social Sharing -toimintoon?.
Oliko tästä artikkelista apua?
Tarvitsetko apua?
Tukitiimimme auttaa sinua mielellään.
Ota yhteyttä tukeen