Voiko ProvenExpert-arvostelun hylätä?
Arvostelun voi jättää julkaisematta, mutta sillä on seurauksia uskottavuuteesi.
Päivitetty 12. helmikuuta 20261 min lukuaika
Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti.Näytä alkuperäinen (English)
- Arvostelun julkaisematta jättäminen on mahdollista.
Tärkeää
HUOMIO:
Jos arvostelua ei kuitenkaan julkaista 72 tunnin kuluessa, arvostelusinetissäsi ja ProvenExpert-profiilissasi ei näytetä suositteluprosenttia, kokonaisarvosanaa eikä tähtiä.
Siksi kehotamme sinua julkaisemaan aina kaikki arvostelut, jotta voit pitää verkkonäkyvyytesi läpinäkyvänä.
Sinä päätät, kuka voi arvostella sinut
- Voit aina poistaa käytöstä arvostelupainikkeen, joka näkyy oletuksena julkisella profiilillasi. Silloin asiakkaat voivat arvostella sinut vain nimenomaisen kutsun perusteella:

- Siirry sivuston navigoinnissa kohtaan Hallinta > Asetukset
- Osiossa "Yksityisyysalue" voit poistaa käytöstä vaihtoehdon "Profiilin kävijät voivat arvostella minut: näytä julkisella profiililla painike ”JÄTÄ ARVOSTELU”" sinisellä muokkauskynällä:

Salli arvostelut hyväksynnän perusteella
- Vaihtoehtoisesti voit ottaa käyttöön asetuksen "Salli arvioiden jättäminen vain hyväksyntäni jälkeen"
- Tämä asetus löytyy myös asetussivulta osiosta "Yksityisyysalue":

- Tällöin "Jätä arvostelu" -painike näkyy edelleen julkisella profiilillasi, ja kun joku napsauttaa sitä, hän voi syöttää pääsykoodin tai napsauttaa "Pyydä lupa arvostelun jättämiseen":

- Kun ikkunassa napsautetaan "Pyydä lupa arvostelun jättämiseen", avautuu lomake, johon pyynnön lähettäjä voi syöttää nimensä ja sähköpostiosoitteensa arvostelupyyntöä varten:

- Profiilin omistaja saa tästä ilmoituksen ja voi lähettää arvostelukutsun
Salli arvostelut pääsykoodilla

- Voit jakaa pääsykoodin itse. Löydät sen kyselysivulta jokaisen kyselyn kohdalta osiosta "Pääsykoodi, kyselykortit ja QR-koodi":

Oliko tästä artikkelista apua?
Tarvitsetko apua?
Tukitiimimme auttaa sinua mielellään.
Ota yhteyttä tukeen