Kuinka yhdistän LinkedIn-profiilini ProvenExpertiin arvostelujen julkaisemista varten?
Kun käytät LinkedInin jakamistoimintoa, sinua pyydetään aluksi kirjautumaan suoraan LinkedIniin.
Päivitetty 12. helmikuuta 20261 min lukuaika
Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti.Näytä alkuperäinen (English)
LinkedIn-tilin voi lisätä kahdella tavalla
Vaihtoehto 1: Yhdistä LinkedIn julkaisemisen yhteydessä Sosiaalisen jakamisen sivulla
- Jotta voit julkaista arvostelusi julkaisuna, sinun täytyy ottaa käyttöön sosiaalisen median kanava, jossa haluat julkaista, kytkemällä LinkedInin valitsin päälle:

- Sen jälkeen sinua pyydetään yhdistämään LinkedIn-kanavasi. Tätä varten avautuu erillinen ikkuna.

- Tässä vaiheessa voit joko syöttää olemassa olevat LinkedIn-tunnuksesi tai luoda uuden LinkedIn-tilin.
- Varmista, että myönnät pyydetyt käyttöoikeudet kirjautumisen aikana, jotta voit julkaista suoraan LinkedIn-kanavallesi ProvenExpertin avulla.
- "XARA Cloud Campaign Publisher" tarkoittaa teknologiakumppaniamme XARA GmbH.

- Jos sinulla on LinkedIn-profiilisi lisäksi yksi tai useampi LinkedIn-sivu, sinua pyydetään ensimmäisen käyttöönoton yhteydessä valitsemaan, mihin haluat julkaista.

- Voit sen jälkeen muuttaa valintaasi milloin tahansa täällä: Hallinta > Yhdistetyt tilit -sivu klikkaamalla "VAIHDA":

2. LinkedInin yhdistäminen Yhdistetyt tilit -sivun kautta
- Vaihtoehtoisesti voit siirtyä sivuvalikon kohtaan "Hallinta", josta löydät "Yhdistetyt tilit" -sivun.
- Tällä sivulla näet LinkedIn-kohdassa vaihtoehdon "Yhdistä". Kun klikkaat sitä, yhdistämisprosessi käynnistyy edellä kuvatulla tavalla.

- Sinua pyydetään syöttämään LinkedIn-tunnuksesi ja antamaan alustallemme sekä luotetulle teknologiakumppanillemme XARA GmbH lupa julkaista LinkedIn-kanavallasi.
Kun yhteys on muodostettu, voit jakaa sisältöäsi LinkedInissä helposti sosiaalisen jakamisen toiminnolla.
- Sosiaalisten kanavien yhdistäminen ProvenExpertiin on turvallista.
- Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä tee mitään ilman nimenomaista lupaasi.
- Sinä hallitset sosiaalisen median tilejäsi täysin ja yksin päätät yhteyden hallinnasta. Voit siis katkaista yhteyden milloin tahansa Yhdistetyt tilit -sivulla.
Tärkeää
Sosiaalisen jakamisen toiminto on käytettävissä sekä 30 päivän kokeilujakson aikana että PREMIUM-paketissa.
Oliko tästä artikkelista apua?
Tarvitsetko apua?
Tukitiimimme auttaa sinua mielellään.
Ota yhteyttä tukeen