Miten katkaisen sosiaalisen median kanavan yhteyden ProvenExpertiin Social Sharing -toiminnossa?
Siirry Yhdistetyt tilit -sivulle ja klikkaa katkaisupainiketta.
Päivitetty 12. helmikuuta 20261 min lukuaika
Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti.Näytä alkuperäinen (English)
Jos haluat katkaista sosiaalisen median kanavasi yhteyden Social Sharing -toimintoon, toimi seuraavasti:
- Siirry "Yhdistetyt tilit" -sivulle: Avaa sivuvalikko ja etsi "Hallinta"-osio. Tämän osion alta löydät "Yhdistetyt tilit" -sivun.
- Etsi sosiaalisen median tilisi: "Yhdistetyt tilit" -sivulla näet luettelossa sosiaalisen median tilisi nimen.
- Klikkaa "Katkaise yhteys" -painiketta: Etsi tilisi nimi ja sen vierestä painike, jonka teksti on "Katkaise yhteys". Aloita yhteyden katkaisu klikkaamalla tätä painiketta.

Huomaa, että yhteyden katkaisun jälkeen et voi enää julkaista sisältöä suoraan sosiaalisen median kanavaasi tämän toiminnon avulla.
Tärkeää
Social Sharing -toiminto on käytettävissä sekä 30 päivän kokeilujakson aikana että PREMIUM-paketissa.
Oliko tästä artikkelista apua?
Tarvitsetko apua?
Tukitiimimme auttaa sinua mielellään.
Ota yhteyttä tukeen