Forbliver forbindelsen til min sociale konto intakt, hvis jeg ikke længere har ProvenExpert PREMIUM-abonnementet eller er i prøveperioden?
Forbindelsen til din sociale konto forbliver intakt, så længe du ikke selv frakobler din kanal manuelt.
Opdateret 12. februar 20261 min. læsning
Denne artikel er oversat automatisk.Vis original (English)
- Ja, forbindelsen til din sociale konto forbliver intakt, så længe du ikke selv frakobler din kanal manuelt.
- Det giver dig som bruger en problemfri oplevelse, da du ikke behøver at bekymre dig om at miste dine tilsluttede konti, hvis du midlertidigt skifter til et andet abonnement.
- Muligheden for at bruge Social Sharing-funktionen er dog knyttet til din abonnementsstatus.
- Hvis du ikke længere har et PREMIUM-abonnement eller er i prøveperioden, er funktionen ikke tilgængelig for dig.
Bemærk
Hvis du vil frakoble din sociale kanal, kan du følge vejledningen i FAQ-artiklen: Hvordan frakobler jeg min sociale kanal fra Social Sharing-funktionen?.
Var denne artikel nyttig?
Brug for hjælp?
Vores supportteam hjælper dig gerne.
Kontakt support