Hvordan afbryder jeg forbindelsen mellem min sociale kanal og ProvenExpert til funktionen Social deling?
Gå til siden Tilsluttede konti, og klik på knappen Afbryd.
Opdateret 12. februar 20261 min. læsning
Denne artikel er oversat automatisk.Vis original (English)
Hvis du vil afbryde forbindelsen mellem din sociale kanal og funktionen Social deling, skal du blot følge disse trin:
- Gå til siden "Tilsluttede konti": Gå til sidemenuen, og find afsnittet "Administration". Under dette afsnit finder du siden "Tilsluttede konti".
- Find din konto på sociale medier: På siden "Tilsluttede konti" kan du se navnet på din sociale konto på listen.
- Klik på knappen "Afbryd": Find navnet på din sociale konto, og se efter en knap med teksten "Afbryd" ved siden af. Klik blot på denne knap for at starte afbrydelsen.

Vær opmærksom på, at du efter afbrydelsen ikke længere kan slå indhold op direkte på din sociale kanal med denne funktion.
Vigtigt
Funktionen Social deling kan bruges både i vores 30 dages prøveperiode og i PREMIUM-abonnementet.
Var denne artikel nyttig?
Brug for hjælp?
Vores supportteam hjælper dig gerne.
Kontakt support