Hvordan forbinder jeg min LinkedIn-profil med ProvenExpert for at slå anmeldelser op?
For at bruge funktionen til deling på sociale medier til LinkedIn bliver du i begyndelsen bedt om at logge ind direkte på LinkedIn.
Opdateret 12. februar 20262 min. læsning
Denne artikel er oversat automatisk.Vis original (English)
Der er to metoder til at tilføje din LinkedIn-konto
Mulighed 1: Forbind LinkedIn under opslagsprocessen på siden Deling på sociale medier
- For at udgive din anmeldelse i et opslag skal du aktivere den kanal på sociale medier, du vil slå opslaget op på, ved at slå kontakten til for LinkedIn:

- Du bliver derefter bedt om at forbinde din LinkedIn-kanal. Til det åbnes der et ekstra vindue.

- Her kan du enten indtaste dine eksisterende LinkedIn-loginoplysninger eller oprette en ny LinkedIn-konto.
- Sørg for, at du giver de ønskede tilladelser under loginprocessen, så du kan slå opslag direkte op på din LinkedIn-kanal med ProvenExpert.
- "XARA Cloud Campaign Publisher" refererer til vores tekniske partner XARA GmbH.

- Hvis du ud over din LinkedIn-profil har én eller flere LinkedIn-sider, bliver du under den første opsætning bedt om at vælge, hvor du vil slå opslag op.

- Du kan derefter til enhver tid ændre dit valg her: Administration > siden Forbundne konti ved at klikke på "SKIFT":

2. Brug siden Forbundne konti til at forbinde til LinkedIn
- Alternativt kan du gå til afsnittet "Administration" i sidenavigationen, hvor du finder siden "Forbundne konti".
- På denne side har du mulighed for at klikke på "Forbind" specifikt for LinkedIn. Når du klikker på denne mulighed, startes forbindelsesprocessen som beskrevet ovenfor.

- Du bliver bedt om at indtaste dine LinkedIn-loginoplysninger og give vores platform og vores pålidelige tekniske partner XARA GmbH tilladelse til at slå opslag op på din LinkedIn-kanal.
Når forbindelsen er oprettet, kan du nemt dele dit indhold på LinkedIn med funktionen Deling på sociale medier.
- Processen med at forbinde dine sociale kanaler med ProvenExpert er sikker og tryg.
- Vi respekterer dit privatliv og foretager aldrig handlinger uden din udtrykkelige tilladelse.
- Du har fuld kontrol over dine konti på sociale medier og er den eneste, der kan administrere forbindelsen. Det betyder, at du til enhver tid kan afbryde forbindelsen på siden Forbundne konti.
Vigtigt
Funktionen Deling på sociale medier kan bruges både i vores 30-dages prøveperiode og i PREMIUM-abonnementet.
Var denne artikel nyttig?
Brug for hjælp?
Vores supportteam hjælper dig gerne.
Kontakt support