Kan jeg slette undersøgelser på min ProvenExpert-konto?
Ja, men alle bedømmelser, du har modtaget for denne undersøgelse, bliver slettet permanent.
Opdateret 12. februar 20261 min. læsning
Denne artikel er oversat automatisk.Vis original (English)
- Gå til "Undersøgelser" i sidemenuen, og brug redigeringsblyanten til at få vist indstillingerne for den ønskede undersøgelse:

- Blandt de forskellige indstillinger kan du vælge "Slet undersøgelse":

Dit alternativ: Indstil en undersøgelse til "ikke offentlig"
- I stedet for at slette den med det samme kan du også indstille din undersøgelse til "ikke offentlig".
- Det gør du ved at gå til undersøgelsessiden, finde den undersøgelse, du vil afpublicere, og fjerne markeringen ved øjeikonet:

- Hvis øjeikonet er streget over og nedtonet, betyder det, at undersøgelsen ikke længere kan bruges af besøgende via din offentlige profil, og at de anmeldelser, du allerede har modtaget, bliver skjult for offentligheden og ikke tæller med i din samlede bedømmelse:

Tip
Tip: Hvis du ikke længere vil modtage anmeldelser til en undersøgelse, kan du sætte undersøgelsen på pause/deaktivere den. På den måde bevares alle tilhørende anmeldelser. Du kan læse mere om det her: Hvordan deaktiverer jeg en undersøgelse?
Var denne artikel nyttig?
Brug for hjælp?
Vores supportteam hjælper dig gerne.
Kontakt support