Czy połączenie z moim kontem w mediach społecznościowych zostanie zachowane, jeśli nie korzystam już z abonamentu ProvenExpert PREMIUM ani z okresu próbnego?
Połączenie z Twoim kontem w mediach społecznościowych zostanie zachowane, dopóki samodzielnie nie rozłączysz kanału.
Zaktualizowano 12 lutego 20261 min czytania
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.Pokaż oryginał (English)
- Tak, połączenie z Twoim kontem w mediach społecznościowych zostanie zachowane, dopóki samodzielnie nie rozłączysz kanału.
- Dzięki temu korzystanie z platformy jest wygodne – nie musisz się martwić, że stracisz połączone konta, jeśli na jakiś czas przejdziesz na inny abonament.
- Możliwość korzystania z funkcji Social Sharing jest jednak powiązana ze statusem Twojej subskrypcji.
- Jeśli nie masz już abonamentu PREMIUM ani nie korzystasz z okresu próbnego, funkcja nie będzie dla Ciebie dostępna.
Uwaga
Jeśli chcesz rozłączyć swój kanał w mediach społecznościowych, postępuj zgodnie z instrukcją w artykule FAQ: Jak rozłączyć kanał w mediach społecznościowych z funkcją Social Sharing?.
Czy ten artykuł był pomocny?
Potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia chętnie Ci pomoże.
Skontaktuj się z nami