ProvenExpert

Jak połączyć moją stronę na Facebooku z ProvenExpert, aby publikować opinie?

Aby skorzystać z funkcji udostępniania w mediach społecznościowych na Facebooku, na początku zostaniesz poproszony(-a) o zalogowanie się do Facebooka.

Zaktualizowano 12 lutego 20262 min czytania

Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.Pokaż oryginał (English)

Istnieją dwa sposoby połączenia konta na Facebooku:

Opcja 1: Połącz stronę na Facebooku podczas przygotowywania posta za pomocą funkcji udostępniania w mediach społecznościowych

  • Aby opublikować opinię w poście, musisz aktywować kanał mediów społecznościowych, w którym chcesz opublikować post, przesuwając przełącznik Facebooka:

przełącznik połączenia z Facebookiem

  • Następnie zostaniesz poproszony(-a) o połączenie konta na Facebooku. W tym celu otworzy się dodatkowe okno.

    Okno połączenia z Facebookiem

  • Na tym etapie możesz wpisać dane logowania do istniejącego konta na Facebooku lub utworzyć nowe konto na Facebooku.

  • Upewnij się, że podczas logowania przyznajesz wymagane uprawnienia dostępu, aby móc publikować posty bezpośrednio na swojej stronie na Facebooku za pomocą ProvenExpert.

  • „XARA Social Media Posting" oznacza naszego partnera technologicznego XARA GmbH. **

    uprawnienia Facebooka **

  • Jeśli na swoim koncie na Facebooku masz kilka stron, podczas logowania zostaniesz poproszony(-a) o wybranie, gdzie chcesz publikować posty.

okno wyboru spośród kilku stron

  • Swój wybór możesz później zmienić w dowolnym momencie na stronie Administracja > Połączone konta, klikając „ZMIEŃ":

zmiana miejsca publikacji

  • To, że konto w mediach społecznościowych zostało połączone, poznasz na stronie udostępniania w mediach społecznościowych po tym, że wyświetlane są nazwy Twoich stron:

Instagram i Facebook są połączone

Opcja 2: Połącz Facebooka na stronie „Połączone konta"

  • Możesz też przejść do sekcji „Administracja" w nawigacji strony, gdzie znajdziesz stronę „Połączone konta".
  • Na tej stronie możesz połączyć konto na Facebooku.

strona połączonych kont z opcją połączenia z Facebookiem

  • Po kliknięciu „Połącz" rozpocznie się proces łączenia, który przebiega tak, jak opisano powyżej.
  • Zostaniesz poproszony(-a) o wpisanie danych logowania do Facebooka oraz o udzielenie naszej platformie i naszemu partnerowi technologicznemu XARA GmbH zgody na publikowanie postów w Twoim kanale na Facebooku.

Po nawiązaniu połączenia możesz bez przeszkód udostępniać swoje opinie na Facebooku za pomocą funkcji udostępniania w mediach społecznościowych.

  • Łączenie Twoich kanałów społecznościowych z ProvenExpert jest bezpieczne.
  • Przykładamy dużą wagę do ochrony Twojej prywatności i nigdy nie podejmiemy żadnych działań bez Twojej wyraźnej zgody.
  • Masz pełną kontrolę nad swoimi kontami w mediach społecznościowych i tylko Ty masz uprawnienia do zarządzania połączeniami, tzn. w dowolnym momencie możesz rozłączyć połączenie na stronie „Połączone konta".

Czy ten artykuł był pomocny?