Jak połączyć profil LinkedIn z ProvenExpert, aby publikować opinie?
Aby skorzystać z funkcji udostępniania w mediach społecznościowych w LinkedIn, na początku zostaniesz poproszony o zalogowanie się bezpośrednio w LinkedIn.
Zaktualizowano 12 lutego 20262 min czytania
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.Pokaż oryginał (English)
Konto LinkedIn możesz dodać na dwa sposoby
Opcja 1: Połącz LinkedIn podczas publikowania na stronie Udostępnianie w mediach społecznościowych
- Aby opublikować opinię w poście, musisz aktywować kanał mediów społecznościowych, na którym chcesz publikować, przesuwając przełącznik LinkedIn:

- Następnie zostaniesz poproszony o połączenie swojego kanału LinkedIn. W tym celu otworzy się dodatkowe okno.

- Na tym etapie możesz wpisać dane logowania do swojego istniejącego konta LinkedIn lub utworzyć nowe konto LinkedIn.
- Upewnij się, że podczas logowania udzielasz wymaganych uprawnień, aby móc publikować bezpośrednio na swoim kanale LinkedIn za pomocą ProvenExpert.
- „XARA Cloud Campaign Publisher” to nazwa odnosząca się do naszego partnera technologicznego XARA GmbH.

- Jeśli oprócz profilu LinkedIn masz jedną lub więcej stron LinkedIn, podczas pierwszej konfiguracji zostaniesz poproszony o wybranie miejsca, w którym chcesz publikować.

- Swój wybór możesz zmienić w dowolnym momencie tutaj: Administracja > strona Połączone konta, klikając „ZMIEŃ”:

2. Połączenie z LinkedIn na stronie Połączone konta
- Możesz też przejść do sekcji „Administracja” w menu bocznym, gdzie znajdziesz stronę „Połączone konta”.
- Na tej stronie znajdziesz opcję „Połącz” dla LinkedIn. Kliknięcie jej rozpocznie proces łączenia opisany powyżej.

- Zostaniesz poproszony o wpisanie danych logowania do LinkedIn oraz o udzielenie naszej platformie i naszemu zaufanemu partnerowi technologicznemu XARA GmbH zgody na publikowanie na Twoim kanale LinkedIn.
Po połączeniu możesz bez problemu udostępniać swoje treści w LinkedIn za pomocą funkcji udostępniania w mediach społecznościowych.
- Proces łączenia Twoich kanałów społecznościowych z ProvenExpert jest bezpieczny.
- Szanujemy Twoją prywatność i nigdy nie podejmiemy żadnych działań bez Twojej wyraźnej zgody.
- Masz pełną kontrolę nad swoimi kontami w mediach społecznościowych i tylko Ty możesz zarządzać połączeniem. Oznacza to, że możesz je odłączyć w dowolnym momencie na stronie Połączone konta.
Ważne
Funkcja udostępniania w mediach społecznościowych jest dostępna zarówno w 30-dniowym okresie próbnym, jak i w planie PREMIUM.
Czy ten artykuł był pomocny?
Potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia chętnie Ci pomoże.
Skontaktuj się z nami