Jak dezaktywować ankietę na koncie ProvenExpert?
Kliknij ołówek przy ankiecie, którą chcesz dezaktywować, i wybierz Dezaktywuj ankietę.
Zaktualizowano 12 lutego 20261 min czytania
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.Pokaż oryginał (English)
- Przejdź do Ankiety na swoim koncie użytkownika.
- Kliknij ołówek przy ankiecie, którą chcesz dezaktywować.

- Teraz wybierz „Dezaktywuj ankietę”.

Wskazówka
Warto wiedzieć:
Dezaktywacja ankiety oznacza, że nikt nie może już w niej uczestniczyć, nawet osoby, które zostały wcześniej zaproszone. (Ankieta nie jest już publicznie dostępna).
Ankietę możesz ponownie aktywować w dowolnym momencie po jej dezaktywacji.
Oceny wystawione w dezaktywowanej ankiecie nadal pozostaną.
Czy ten artykuł był pomocny?
Potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia chętnie Ci pomoże.
Skontaktuj się z nami