Czy można anonimizować opinie podczas publikowania ich za pomocą funkcji Social Sharing w ProvenExpert?
Tak, podczas publikowania opinii w mediach społecznościowych można je anonimizować.
Zaktualizowano 12 lutego 20261 min czytania
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.Pokaż oryginał (English)
- Tak, podczas publikowania opinii w mediach społecznościowych można je anonimizować.

- Jeśli opinie są anonimowe na Twojej stronie profilu ProvenExpert, zostaną one również opublikowane anonimowo w kanałach mediów społecznościowych.

- Jeśli jednak opinie nie są anonimowe na profilu ProvenExpert, zostaną opublikowane z imieniem autora opinii.
- Aby opinie były anonimowe, przejdź do Administracja > Ustawienia i zmień sposób wyświetlania opinii na swoim profilu na „anonimowy".

Po zmianie tego ustawienia możesz publikować opinie anonimowo.
Pamiętaj, że wszystko, co jest publikowane w mediach społecznościowych za pomocą naszej funkcji Social Sharing, opiera się na **informacjach, które są już dostępne na Twoim publicznym profilu ProvenExpert.
**
Ważne
Funkcja Social Sharing jest dostępna zarówno w czasie 30-dniowego okresu próbnego, jak i w planie PREMIUM.
Czy ten artykuł był pomocny?
Potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia chętnie Ci pomoże.
Skontaktuj się z nami