Hur länkar jag min LinkedIn-profil till ProvenExpert för att publicera recensioner?
När du vill använda funktionen för delning i sociala medier med LinkedIn blir du först ombedd att logga in direkt på LinkedIn.
Uppdaterad 12 februari 20262 min läsning
Den här artikeln har översatts automatiskt.Visa original (English)
Det finns två sätt att lägga till ditt LinkedIn-konto
Alternativ 1: Anslut LinkedIn under publiceringen på sidan Social delning
- För att publicera din recension i ett inlägg måste du aktivera den kanal i sociala medier du vill publicera i genom att slå på reglaget för LinkedIn:

- Du blir sedan ombedd att ansluta din LinkedIn-kanal. Ett extra fönster öppnas för detta.

- Här kan du antingen ange dina befintliga inloggningsuppgifter för LinkedIn eller skapa ett nytt LinkedIn-konto.
- Se till att du ger de begärda behörigheterna under inloggningen, så att du kan publicera direkt i din LinkedIn-kanal med ProvenExpert.
- "XARA Cloud Campaign Publisher" syftar på vår tekniska partner XARA GmbH.

- Om du utöver din LinkedIn-profil har en eller flera LinkedIn-sidor blir du under den första konfigurationen ombedd att välja var du vill publicera.

- Du kan sedan ändra ditt val när som helst här: Administration > sidan Anslutna konton genom att klicka på "BYT":

2. Anslut till LinkedIn via sidan Anslutna konton
- Du kan också gå till avsnittet "Administration" i sidonavigeringen, där du hittar sidan "Anslutna konton".
- På den här sidan finns alternativet "Anslut" för LinkedIn. När du klickar på det startar anslutningsprocessen enligt beskrivningen ovan.

- Du blir ombedd att ange dina inloggningsuppgifter för LinkedIn och ge vår plattform och vår pålitliga tekniska partner XARA GmbH tillåtelse att publicera i din LinkedIn-kanal.
När kontot är anslutet kan du smidigt dela ditt innehåll på LinkedIn med funktionen Social delning.
- Det är säkert och tryggt att ansluta dina kanaler i sociala medier till ProvenExpert.
- Vi värnar om din integritet och vidtar aldrig några åtgärder utan ditt uttryckliga tillstånd.
- Du har full kontroll över dina konton i sociala medier och bestämmer själv över anslutningen. Det betyder att du när som helst kan koppla bort kontot på sidan Anslutna konton.
Viktigt
Funktionen Social delning kan användas både under vår 30 dagar långa provperiod och i PREMIUM-abonnemanget.
Var den här artikeln till hjälp?
Behöver du hjälp?
Vårt supportteam hjälper dig gärna.
Kontakta support