Zůstane propojení s mým účtem na sociální síti zachováno, pokud již nemám tarif ProvenExpert PREMIUM nebo zkušební období?
Propojení s vaším účtem na sociální síti zůstane zachováno, dokud svůj kanál ručně neodpojíte.
Aktualizováno 12. února 20261 min čtení
Tento článek byl přeložen automaticky.Zobrazit originál (English)
- Ano, propojení s vaším účtem na sociální síti zůstane zachováno, dokud svůj kanál ručně neodpojíte.
- Díky tomu nemusíte jako uživatelé řešit, že byste o propojené účty přišli, pokud dočasně přejdete na jiný tarif.
- Možnost používat funkci Social Sharing je však vázána na stav vašeho předplatného.
- Pokud již nemáte předplacený tarif PREMIUM nebo nejste ve zkušebním období, nebude vám tato funkce k dispozici.
Poznámka
Pokud chcete odpojit svůj sociální kanál, postupujte podle pokynů v článku v často kladených otázkách: Jak odpojím svůj sociální kanál od funkce Social Sharing?.
Byl pro vás tento článek užitečný?
Potřebujete pomoc?
Náš tým podpory vám rád pomůže.
Kontaktovat podporu