Mohu ve svém účtu ProvenExpert mazat průzkumy?
Ano, ale všechna hodnocení, která jste v rámci tohoto průzkumu obdrželi, budou nenávratně smazána.
Aktualizováno 12. února 20261 min čtení
Tento článek byl přeložen automaticky.Zobrazit originál (English)
- Přejděte v menu postranního panelu na „Průzkumy“ a pomocí ikony tužky zobrazte možnosti požadovaného průzkumu:

- Mezi nabízenými možnostmi vyberte „Smazat průzkum“:

Alternativa: nastavte průzkum jako „neveřejný“
- Místo okamžitého smazání můžete svůj průzkum také nastavit jako „neveřejný“.
- Přejděte na stránku průzkumů, vyhledejte průzkum, který chcete skrýt, a zrušte zaškrtnutí ikony oka:

- Pokud je ikona oka přeškrtnutá a zešedlá, znamená to, že průzkum už nemohou návštěvníci využívat prostřednictvím vašeho veřejného profilu a již obdržená hodnocení budou vyloučena z veřejného zobrazení i z vašeho celkového hodnocení:

Tip
Tip: Pokud už nechcete dostávat hodnocení k určitému průzkumu, můžete průzkum pozastavit/deaktivovat. Všechna související hodnocení tak zůstanou zachována. Více se dozvíte zde: Jak deaktivuji průzkum?
Byl pro vás tento článek užitečný?
Potřebujete pomoc?
Náš tým podpory vám rád pomůže.
Kontaktovat podporu