Jak odpojím svůj sociální kanál od ProvenExpert pro funkci Social Sharing?
Přejděte na stránku Propojené účty a klikněte na tlačítko pro odpojení.
Aktualizováno 12. února 20261 min čtení
Tento článek byl přeložen automaticky.Zobrazit originál (English)
Pokud chcete odpojit svůj sociální kanál od funkce Social Sharing, postupujte podle následujících kroků:
- Přejděte na stránku „Propojené účty": V bočním navigačním menu najděte sekci „Administrace". V této sekci naleznete stránku „Propojené účty".
- Najděte svůj účet na sociální síti: Na stránce „Propojené účty" uvidíte v seznamu název svého sociálního účtu.
- Klikněte na tlačítko „Odpojit": Vyhledejte název svého sociálního účtu a vedle něj najděte tlačítko s popiskem „Odpojit". Kliknutím na toto tlačítko zahájíte proces odpojení.

Upozorňujeme, že po odpojení již nebudete moci pomocí této funkce zveřejňovat obsah přímo na svém sociálním kanálu.
Důležité
Funkci Social Sharing můžete používat jak během naší 30denní zkušební fáze, tak v tarifu PREMIUM.
Byl pro vás tento článek užitečný?
Potřebujete pomoc?
Náš tým podpory vám rád pomůže.
Kontaktovat podporu