Je možné odmítnout hodnocení na ProvenExpert?
Hodnocení je možné nezveřejnit, ale bude to mít následky pro vaši důvěryhodnost.
Aktualizováno 12. února 20261 min čtení
Tento článek byl přeložen automaticky.Zobrazit originál (English)
- Je možné hodnocení nezveřejnit.
Důležité
POZOR:
Pokud však hodnocení není zveřejněno do 72 hodin, na hodnoticí pečeti a na vašem profilu ProvenExpert se nebude zobrazovat míra doporučení, celkové hodnocení ani hvězdičky.
Abyste si zachovali transparentní online prezentaci, naléhavě vás žádáme, abyste vždy zveřejňovali všechna hodnocení.
Vy rozhodujete, kdo vás může hodnotit
- Vždy máte možnost deaktivovat tlačítko pro hodnocení, které se ve výchozím nastavení zobrazuje na vašem veřejném profilu, tedy umožnit zákazníkům hodnotit vás pouze na základě výslovného pozvání:

- Přejděte v navigaci na webu na Administrace > Nastavení
- V sekci „Oblast soukromí“ můžete pomocí modré editační tužky deaktivovat možnost „Návštěvníci profilu mě mohou hodnotit: zobrazit na veřejném profilu tlačítko ODESLAT HODNOCENÍ“

Povolení hodnocení po schválení
- Případně můžete zapnout možnost „Povolit hodnocení pouze po mém schválení“
- Toto nastavení najdete také na stránce nastavení v sekci „Oblast soukromí“:

- Tlačítko „Odeslat hodnocení“ se pak bude na vašem veřejném profilu stále zobrazovat a po kliknutí na něj bude možné zadat přístupový kód nebo kliknout na „Požádat o schválení k odeslání hodnocení“:

- Po kliknutí na „Požádat o schválení k odeslání hodnocení“ v tomto okně se otevře vstupní formulář, do kterého žadatel může zadat své jméno a e-mailovou adresu a odeslat žádost o hodnocení:

- Majitel profilu o tom poté obdrží upozornění a může odeslat pozvánku k hodnocení
Povolení hodnocení pomocí přístupového kódu

- Přístupový kód můžete zákazníkům předat sami – najdete ho na stránce průzkumů u každého průzkumu v sekci „Přístupový kód, karty průzkumu a QR kód“:

Byl pro vás tento článek užitečný?
Potřebujete pomoc?
Náš tým podpory vám rád pomůže.
Kontaktovat podporu