Je možné anonymizovat hodnocení při jejich zveřejňování pomocí funkce Social Sharing od ProvenExpert?
Ano, hodnocení je možné při zveřejňování na sociálních sítích anonymizovat.
Aktualizováno 12. února 20261 min čtení
Tento článek byl přeložen automaticky.Zobrazit originál (English)
- Ano, hodnocení je možné při zveřejňování na sociálních sítích anonymizovat.

- Pokud jsou hodnocení na vaší profilové stránce ProvenExpert anonymní, budou také zveřejněna anonymně na kanálech sociálních sítí.

- Pokud však hodnocení na profilu ProvenExpert anonymní nejsou, budou zveřejněna s uvedeným jménem hodnotitele.
- Chcete-li hodnocení anonymizovat, přejděte do Administrace > Nastavení a změňte způsob zobrazení hodnocení na svém profilu na „anonymní“.

Jakmile toto nastavení změníte, můžete hodnocení zveřejňovat anonymně.
Je důležité si uvědomit, že vše, co se prostřednictvím naší funkce Social Sharing zveřejní na sociálních sítích, vychází z informací, které jsou již dostupné na veřejném profilu uživatele na ProvenExpert.
**
Důležité
Funkci Social Sharing můžete používat jak během naší 30denní zkušební doby, tak v tarifu PREMIUM.
Byl pro vás tento článek užitečný?
Potřebujete pomoc?
Náš tým podpory vám rád pomůže.
Kontaktovat podporu