Jak propojím svůj profil na LinkedIn s ProvenExpert, abych mohl(a) zveřejňovat hodnocení?
Chcete-li používat funkci sdílení na sociálních sítích pro LinkedIn, budete hned na začátku vyzváni k přihlášení přímo na LinkedIn.
Aktualizováno 12. února 20262 min čtení
Tento článek byl přeložen automaticky.Zobrazit originál (English)
Svůj účet na LinkedIn můžete přidat dvěma způsoby
Možnost 1: Propojení LinkedIn při zveřejňování příspěvku na stránce Sdílení na sociálních sítích
- Chcete-li hodnocení zveřejnit v příspěvku, musíte aktivovat kanál sociální sítě, na kterém chcete příspěvek zveřejnit, a to přepnutím přepínače u LinkedIn:

- Poté budete vyzváni k propojení svého kanálu LinkedIn. Za tímto účelem se otevře další okno.

- V tomto kroku můžete buď zadat své stávající přihlašovací údaje k LinkedIn, nebo si vytvořit nový účet na LinkedIn.
- Při přihlašování se ujistěte, že udělíte požadovaná oprávnění, abyste mohli prostřednictvím ProvenExpert zveřejňovat příspěvky přímo na svém kanálu LinkedIn.
- „XARA Cloud Campaign Publisher“ označuje našeho technologického partnera XARA GmbH.

- Pokud kromě svého profilu na LinkedIn máte jednu nebo více stránek na LinkedIn, budete při prvotním nastavení vyzváni, abyste vybrali, kam chcete příspěvky zveřejňovat.

- Svůj výběr pak můžete kdykoli změnit zde: Administrace > stránka Propojené účty kliknutím na „PŘEPNOUT“:

2. Propojení s LinkedIn pomocí stránky Propojené účty
- Případně můžete v postranní navigaci přejít do sekce „Administrace“, kde najdete stránku „Propojené účty“.
- Na této stránce uvidíte možnost „Propojit“ speciálně pro LinkedIn. Kliknutím na ni zahájíte proces propojení popsaný výše.

- Budete vyzváni, abyste zadali své přihlašovací údaje k LinkedIn a udělili naší platformě a našemu důvěryhodnému technologickému partnerovi XARA GmbH oprávnění zveřejňovat příspěvky na vašem kanálu LinkedIn.
Po propojení můžete svůj obsah na LinkedIn bez problémů sdílet pomocí funkce Sdílení na sociálních sítích.
- Proces propojení vašich sociálních kanálů s ProvenExpert je bezpečný a chráněný.
- Vaše soukromí je pro nás důležité a nikdy nepodnikneme žádné kroky bez vašeho výslovného souhlasu.
- Své účty na sociálních sítích plně ovládáte vy a pouze vy máte pravomoc spravovat jejich propojení. To znamená, že propojení můžete kdykoli zrušit na stránce Propojené účty.
Důležité
Funkce Sdílení na sociálních sítích je k dispozici jak během naší 30denní zkušební fáze, tak v tarifu PREMIUM.
Byl pro vás tento článek užitečný?
Potřebujete pomoc?
Náš tým podpory vám rád pomůže.
Kontaktovat podporu