Blijft de koppeling met mijn socialemedia-account behouden als ik geen ProvenExpert PREMIUM-abonnement of proefperiode meer heb?
De koppeling met je socialemedia-account blijft behouden zolang je je kanaal niet handmatig loskoppelt.
Bijgewerkt op 12 februari 20261 min. lezen
Dit artikel is automatisch vertaald.Origineel tonen (English)
- Ja, de koppeling met je socialemedia-account blijft behouden zolang je je kanaal niet handmatig loskoppelt.
- Zo heb je als gebruiker geen omkijken naar je gekoppelde accounts, ook niet als je tijdelijk overstapt naar een ander abonnement.
- Het gebruik van de Social Sharing-functie is wel gekoppeld aan de status van je abonnement.
- Als je geen PREMIUM-abonnement meer hebt of niet meer in de proefperiode zit, is de functie niet meer voor je beschikbaar.
Opmerking
Wil je je socialemediakanaal loskoppelen? Volg dan de instructies in het FAQ-artikel: Hoe koppel ik mijn socialemediakanaal los van de Social Sharing-functie?.
Was dit artikel nuttig?
Hulp nodig?
Ons supportteam helpt je graag verder.
Contact opnemen met support