ProvenExpert

Hoe ontkoppel ik mijn socialmediakanaal van ProvenExpert voor de functie Social Sharing?

Ga naar de pagina Gekoppelde accounts en klik op de knop Ontkoppelen.

Bijgewerkt op 12 februari 20261 min. lezen

Dit artikel is automatisch vertaald.Origineel tonen (English)

Wil je je socialmediakanaal ontkoppelen van de functie Social Sharing? Volg dan deze stappen:

  1. Ga naar de pagina "Gekoppelde accounts": Open het zijmenu en zoek het onderdeel "Beheer". Onder dit onderdeel vind je de pagina "Gekoppelde accounts".
  2. Zoek je socialmedia-account: Op de pagina "Gekoppelde accounts" zie je de naam van je socialmedia-account in de lijst staan.
  3. Klik op de knop "Ontkoppelen": Zoek de naam van je socialmedia-account en kijk naast de naam naar de knop "Ontkoppelen". Klik op deze knop om het ontkoppelen te starten.

knop Ontkoppelen

Let op: na het ontkoppelen kun je met deze functie geen content meer rechtstreeks op je socialmediakanaal plaatsen.

Was dit artikel nuttig?