Hoe koppel ik mijn LinkedIn-profiel aan ProvenExpert om reviews te plaatsen?
Om de sociale-deelfunctie voor LinkedIn te gebruiken, word je aan het begin gevraagd om rechtstreeks in te loggen bij LinkedIn.
Bijgewerkt op 12 februari 20262 min. lezen
Dit artikel is automatisch vertaald.Origineel tonen (English)
Er zijn twee manieren om je LinkedIn-account toe te voegen
Optie 1: LinkedIn koppelen tijdens het plaatsen van een bericht op de pagina Social Sharing
- Om je review in een bericht te publiceren, moet je het socialemediakanaal activeren waarop je wilt posten. Zet hiervoor de schakelaar voor LinkedIn aan:

- Daarna word je gevraagd om je LinkedIn-kanaal te koppelen. Hiervoor wordt een extra venster geopend.

- Op dit punt kun je either je bestaande LinkedIn-inloggegevens invoeren of een nieuw LinkedIn-account aanmaken.
- Zorg ervoor dat je tijdens het inloggen de gevraagde toestemmingen verleent, zodat je met ProvenExpert rechtstreeks op je LinkedIn-kanaal kunt posten.
- "XARA Cloud Campaign Publisher" verwijst naar onze techpartner XARA GmbH.

- Als je naast je LinkedIn-profiel een of meer LinkedIn-pagina's hebt, word je tijdens de eerste configuratie gevraagd waar je wilt posten.

- Je kunt je keuze daarna op elk moment wijzigen via Beheer > pagina Gekoppelde accounts door op "WISSELEN" te klikken:

2. De pagina Gekoppelde accounts gebruiken om met LinkedIn te koppelen
- Je kunt ook in de zijnavigatie naar het gedeelte "Beheer" gaan, waar je de pagina "Gekoppelde accounts" vindt.
- Op deze pagina vind je de optie "Koppelen" speciaal voor LinkedIn. Als je hierop klikt, start het koppelingsproces zoals hierboven beschreven.

- Je wordt gevraagd je LinkedIn-inloggegevens in te voeren en ons platform en onze vertrouwde techpartner XARA GmbH toestemming te geven om op je LinkedIn-kanaal te posten.
Zodra de koppeling tot stand is gebracht, kun je je content moeiteloos op LinkedIn delen met de functie Social Sharing.
- Het koppelen van je socialemediakanalen aan ProvenExpert is veilig en betrouwbaar.
- Wij hechten waarde aan je privacy en ondernemen nooit actie zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
- Je hebt volledige controle over je socialemedia-accounts en je bent de enige die de koppeling beheert. Dit betekent dat je de koppeling op elk moment kunt verbreken op de pagina Gekoppelde accounts.
Belangrijk
De functie Social Sharing is beschikbaar tijdens onze proefperiode van 30 dagen en in het PREMIUM-abonnement.
Was dit artikel nuttig?
Hulp nodig?
Ons supportteam helpt je graag verder.
Contact opnemen met support